Gastenboek

Maak een afspraak

Welkom in het gastenboek. Via deze weg kunt u uw ervaringen bij Praktijk Enso delen met andere bezoekers. Deze ervaringen zijn door iedereen te lezen op de site.

Voel u vrij om te reageren via info@praktijkenso.nl.

Bij voorbaat dank voor uw reactie. 

Silvia schreef het volgende:

Ik weet niet hoe je het doet, maar als ik bij jou geweest ben, dan is de pijn in mijn rug zo goed als weg! Dan pas merk je met hoeveel pijn je altijd rondloopt. Helaas komt de pijn wel weer langzaam terug. Ben er dus nog niet, maar denk dat ik wel op de goede weg ben. Dank je wel en tot snel.

Petra schreef het volgende:

Ik ben bij katya gekomen omdat ik pijn in mijn onderrug had. Was overal geweest tot de pijnpoli toe. Wat een fantastische geweldig mens ben je toch want ij heb me van de pijn afgeholpen al ging dat niet vanzelf . Kun nu eindelijk zeggen ben pijn vrij . Ik had elke dag verschrikkelijke pijn en nu niks meer . Kan je dan ook niet genoeg bedanken .gr Petra

Brenda schreef het volgende:

Voor en tijdens mijn IUI behandelingen onder behandeling geweest bij Katya. Katya heeft mij enorm goed geholpen in de periodes van stress en spanning rondom de IUI. Onze tweede IUI poging was al succesvol en ik heb het gevoel dat Katya hier zeker bij geholpen heeft! Echt super bedankt!

An schreef het volgende:

In een stressvolle periode kwam ik bij Katya terecht. Zij heeft me erg goed geholpen. Ik werd weer rustig en kreeg weer energie. Ik kwam weer in balans. Onze wens kwam ook heel snel in vervulling. Ben ondertussen 17 weken zwanger van onze eerste kind!

Annemarie schreef het volgende:

Beste Katya, na jaren dingen opgekropt te hebben. Voelt mijn lichaam nu een stuk rustiger. Het lukt mij nu om mijn rust sneller op te zoeken. Ik ben er nog niet. Maar ben op de goede weg. Daar ben ik al dankbaar voor!

Sonja schreef het volgende:

Voor Katya, om mijn waardering voor je behandelingen uit te dragen. Ik heb heel veel respect voor jouw kennis van de energiestromen in het lichaam. Je hebt me goed ondersteund in mijn Lucrinperiode en de behandelingen enkele uren en dagen na de terugplaatsing (IVF). Eindelijk is het allermooiste van deze wereld werkelijkheid geworden...dat er op dit moment een klein wondertje in mijn buik groeit. Heel erg bedankt voor al je goede zorgen.

Sandra schreef het volgende:

Beste Katya, na 3,5 jaar ziekhuisbezoeken groeit nu al weer bijna 13 weken onze wens in mijn buik, ik ben er zeker van dat dit mede is dankzij jouw lieve ondersteuning en behandelingen

Miranda schreef het volgende:

Beste Katya, Inmiddels ben ik al een half jaar lang pijnvrij!! Van alles had ik geprobeerd om van mijn intenste spierpijnen af te komen. Op zoek naar de juiste behandeling kwam ik via internet bij jouw terecht, simpelweg door alle zeer positieve reacties in je gastenboek. Afgezien van de behandelingen vond ik een bezoek aan je praktijk pure ontspanning en rust! Je bent een echte aanrader voor iedereen.

Inge schreef het volgende:

Beste Katya , ik ben heel blij dat ik onder behandeling ben geweest bij jou ! Sins de behandelingen heb ik veel meer energie ,die ook blijvend is . Ook met mijn nek en schouderklachten ,na een aanrijding , heb jij me goed geholpen .Ik heb hier geen last meer van .Buiten dit alles ben je een byzonder mens bij wie je je meteen op je gemak voelt !Ik hoop dat je nog heel lang mensen mag behandelen .Mocht ik in de toekomst weer klachten krijgen dan weet ik je praktijk zeker weer te vinden .

Brenda schreef het volgende:

Beste Katya, Vorig jaar heb jij mij bij gestaan en behandeld voor, tijdens en na de icsi en met resultaat. Wij zijn ondertussen al 28 weken in blijde verwachting van ons kindje. Iedereen die op zoek is naar iemand die je liefdevol ontvangt en ook je tranen op de koop toe neemt kan ik Katya aanbevelen.

saskia schreef het volgende:

Via een kennis kwam ik bij jou terecht, en ik heb er geen seconde spijt van gehad! Wat is er goed voor me gezorgd! De behandelingen gaven me rust en wat meer zekerheid. Tijdens de IVF behandeling was het een goede ondersteuning. En na jaren wachten is onze grote wens uitgekomen, ik ben zwanger van ons eerste kindje! Dank voor alle goede zorgen!

marleen schreef het volgende:

Beste katya, via de Freya site werd je aanbevolen als een deskundig acupuncturist die resultaten boekt. Ik kan het alleen maar beamen, jouw behandelingen verminderde mij talloze klachten van angst, depressiviteit en rusteloosheid. De behandelingen ontstreste. Ik zat beter in mijn energie en raakte na jaren van kinderloosheid zwanger. Dat is dan bijna onwerkelijk, maar ik ben er van overtuigd dat je sessies en alle adviezen hier een grote bijdragen aan heeft geleverd, Liefs en groetjes van een dankbare moeder

Rob Buchly schreef het volgende:

Lieve Katya, Na ons contact via email kon je mij direct een intake gesprek geven, achteraf was dat ook wel hard nodig je voelde heel goed aan waar mijn knelpunten zaten. Je heb mij in korte tijd de juiste behandelingen gegeven je kundigheid en doortastendheid deed mijn verbazen ook voelde ik mij zeer op mijn gemak. Ga zo door ik ben je zeer dankbaar. Liefs Rob

Patricia schreef het volgende:

Katya, wat ben je toch een bijzonder mens. Lief, begripvol en zo kundig. We zijn maar een paar keer bij je geweest, maar ik weet zeker dat het heeft bijgedragen aan mijn zwangerschap die zo lang op zich liet wachten. Bedankt voor je hulp, betrokkenheid en lieve woorden. We wensen jou alle goeds!

Marjolijn schreef het volgende:

Bij katya kom je helemaal tot rust! Al bij de eerste ontmoeting voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ze heeft me bijgestaan in mijn kinderwens en ik weet zeker dat ik mede door haar nu zwanger ben van een tweeling!! We hebben meerdere bijzondere sessies gehad waar ik met een warm hart op terugkijk. Ik zal zeker terug komen! Dus Katya... Ontzettend bedankt!!!

Liane Hagens schreef het volgende:

Liefe Katja, Het is bijna niet te beschrijven hoe goed ik me voel sinds ik bij jou in behandeling was.All mijn klachten zijn gewoon weg, en dat in zo een korte tijd. Ik ben weer helemaal mezelf en daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Ik kom zeker nog een keer terug...

anouska schreef het volgende:

Voor Katya, Om je te laten weten, dat ik je behandelingen erg gewaardeerd heb en dat het heeft geholpen om de goede energieen weer te laten stromen in mijn lichaam. Ik ben nu 23 weken zwanger en ergens weet ik dat jij een begin gemaakt hebt aan het hele proces. Mijn grootste droom komt uit, ik word moeder.... V??l liefs, Anouska Pommarat-Steketee

Monique Steenvoorden schreef het volgende:

Allerliefste Katya, Wat een rijkdom om bij jou te mogen zijn gistermiddag!Het voelde weer zo vertrouwd! Dankjewel voor je warmte, wijsheid, herkenning en liefde. Je bent een engel! En wat een mooie ruimte, echt een warm bad. Dikke knuffels, Monique Steenvoorden

patricia Tulen schreef het volgende:

Lieve Katya.. Je hebt ons toen de tijd zo goed geholpen met de luchtweg problemen van Jens.Ik en Jens zijn je daar erg dankbaar voor.. liefs Patricia en Jens..

Naomi schreef het volgende:

Katya jouw grote kennis en passie voor het vak zorgen ervoor dat iedereen zich op z'n gemak voelt in jouw praktijk. Je bent een topper!

greet sommer schreef het volgende:

Jouw zo vakkundig maar vooral bezield werk, Katya strekt verder dan ver. Een cadeau met grote impact.

Ellen schreef het volgende:

Na een jarenlange kinderwens zijn wij in contact gekomen met Katya. Zij oefent met zoveel liefde haar vak uit. Ze gaf mij rust, warmte en vertrouwen. En... onze wens is uitgekomen, onze Teun is geboren! Ik ben er van overtuigd dat Katya een groot aandeel heeft gehad in dit voor ons grote wonder! Wij zijn haar enorm dankbaar en nog steeds kom ik graag bij haar.

chantal schreef het volgende:

Jouw warme persoonlijkheid en groot hart maakt dat ik (nog steeds) graag bij je kom voor een behandeling of "warme deken". Liefs Chantal (en knuffeltje van de kleine Tobias)