Do-In: Ki & Qi for Kids

Maak een afspraak

Ki & Qi for Kids in het basisonderwijs.

Do-In en Qigong zijn eeuwenoude bewegingsvormen uit Japan en China. Je werkt met Ki & Qi, dit is levensenergie. De oefeningen zijn eenvoudig om te doen en maken je soepel en sterk. Het stimuleert de doorstroom van energie in je lichaam en dat brengt je tot rust om in je eigen kracht te staan.


Je doet alles met aandacht en vooral vanuit je hart. Dit bevordert je gevoel van eigenwaarde, creativiteit, respect voor jezelf en anderen en voor de natuur. Je kan Do-In en Qigong overal oefenen, ook samen bijv. thuis, in je klas of heerlijk ergens buiten.

Het is prettig als je makkelijk loszittende kleding en sokken aan hebt. Neem evt. een handdoek mee om op te liggen of zitten.

VOEL JE VRIJ EN DOE LEKKER MEE !

Mijn passie ligt vooral bij het werken met kinderen en jongeren. Ik ben therapeut sinds 2001 en acupuncturist. Mijn ervaringen met kinderen in de praktijk overtuigen dat Do-In en Qigong een positieve invloed hebben op de gezondheid en op alles wat leeft.

Op scholen geef ik thematische workshops en gastlessen over Qigong, Do-In bewegingskunst, meridiaantherapie, acupunctuur, voeding en leefstijl.

Bel gerust als je vragen hebt op telefoonnr: 06 - 46 49 02 66

Data
Nieuwe data zijn opvraagbaar

Locaties:
Praktijk Enso
Lauwerbes 9
2318 AT Leiden

T: 06 - 46 49 02 66

tevens op scholen en yogacentra

Tarief
10 lessen €75,-
Losse les €10,-

Voor scholen en bedrijven zijn data en tarieven op aanvraag beschikbaar.